Om SoloCEO

SoloCEO er din indgang til viden og inspiration til livet som solo-selvstændig. Læs mere her om, hvem vi er, og om mulighederne for at samarbejde med os.

Velkommen til SoloCEO

På SoloCEO finder du viden og inspiration til dig, der er selvstændig eller overvejer at blive det.

Vi hedder Tanja Hesselager og Louise Lyngaa. Vi er begge solo-selvstændige med egen virksomhed og arbejder til hverdag som konsulenter med hhv. forandringsledelse og kommunikation.

Vi startede SoloCEO med en vision om at samle så meget viden, inspiration og hjælp på ét sted, så du lettere kan komme i gang med din forretning.

Hvis du har lyst til at bidrage med indhold til bloggen, eller du repræsenterer en virksomhed og har ønske om at indgå et partnerskab eller samarbejde, hører vi meget gerne fra dig.

Hvem er vi?

Louise Lyngaa

Selvstændig kommunikationskonsulent og ledelsesrådgiver

Louise har virksomheden Commio, hvor hun rådgiver sine kunder om forandringskommunikation og anden intern kommunikation. Hun har været solo-selvstændig i fire år og har over 15 års erfaring som strategisk kommunikationsrådgiver og projektleder, bl.a. fra en global rådgivningsvirksomhed.  Louise er uddannet cand.merc (DCM) fra CBS, projektleder og proceskonsulent.

Du kan læse mere om Louise på LinkedIn eller kontakte hende på info@soloceo.dk.

 

Tanja Hesselager

Selvstændig forandringskonsulent og agil forandringscoach

Tanja har arbejdet med forandringsledelse og organisatorisk implementering de seneste 12 år, hvoraf de sidste fire år har været som selvstændig konsulent. Tanja er uddannet cand.it i projektledelse og forandringsledelse, og har sidenhen taget certificeringer i forandringsledelse, Scrum, SAFe og adfærdsdesign & nudging. Tanja arbejder med implementeringer af IT projekter og programmer, agile rammeværker og andre typer af forandringer i organisationer.


Du kan læse mere om Tanja på LinkedIn eller kontakte hende på info@soloceo.dk eller +45 61 68 88 75

Interesseret i et samarbejde?

Vi indgår løbende samarbejder med virksomheder og organisationer, som har interesse i at nå ud til den stigende mængde af solo-selvstændige konsulenter. Hvis det lyder interessant for dig, er du velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.

Vi samarbejder derudover med selvstændige, som har lyst til at dele deres viden og erfaringer på vores blog om konsulentlivet.

Kontakt os

Skriv eller ring til os, hvis du er interesseret i at høre mere om SoloCEO, vores Academy, har spørgsmål eller er interesseret i et samarbejde.

+45 24770277

København

info@soloceo.dk