SoloCEO’s netværk for solo-selvstændige

Bare fordi du ER alene, behøver det ikke FØLES sådan

Derfor har vi etableret netværkene ‘Aldrig alene’

Er nedenstående noget, du kan nikke genkendende til?

Haves: En solid, stærk virksomhed, bestående af…. dig selv…

Søges: Feedback og sparring om at være selvstændig fra andre, der ved præcis hvordan det er. Og et tillidsfuldt rum, hvor du kan dele det, du synes er svært, være sårbar og få andres hjælp og støtte til at booste dig selv og din virksomhed.

Hvis ovenstående føles velkendt, så kan det være, at de nye ‘Aldrig Alene’ netværk hos SoloCEO er noget for dig? For der er faktisk ingen grund til, at du føler dig alene, bare fordi du har valgt at være solo-selvstændig.

 

Tjek netværkene ud nedenfor

Hvert netværk har sit tema. Det er for at sikre, at der holdes fokus på præcis det område, du mener giver mest værdi at arbejde med lige nu. Det kan være svært at rykke sig, hvis man breder sig over for meget på én gang. Hellere sætte sig konkrete mål, fokusere på dem og så skabe nye vaner, der kan bære dig videre til dit næste udviklingspunkt.

Med denne tilgang tror vi på, at vi for alvor kan hjælpe dig til at skabe de ønskede resultater.

Vi bruger faktisk også denne tilgang selv; vi vælger at lancere udvalgte netværk først, så vi er sikre på, at vi kan give jer i netværket den støtte og opmærksomhed, som I fortjener.  Der er mange flere netværk på vej. 

Skulle du have lyst til at deltage i et netværk, der ikke findes på oversigten nedenfor, eller har et forslag til et tema, der rammer dit behov endnu bedre? Så giver du bare lyd på AldrigAlene@soloceo.dk, så kan vi med garanti sætte en gruppe op.

Erfaren virkelig udfordres

Erfaren virkelig udfordres

Rigtig mange erfarne solo-selvstændige lever af at være den dygtigste. Du rådgiver kunder, er mentor for nystartede selvstændige, coacher måske ledere og direktører? I det hele taget øser du ud af din viden og erfaring og er rigtig meget for rigtig mange.. Du har...

Nystartet

Nystartet

Dét viste en undersøgelse, vi udførte for nyligt. De nystartede solo-selvstændige udtrykte, at de var usikre og bekymrede omkring hvordan de starter godt op, får kunder, hvad de gør ved sygdom, lange betalingsfrister hos kunderne osv. osv. At være i et netværk af...

LinkedIn

LinkedIn

Rigtig mange ved ikke helt, hvordan de skal gribe det an med at komme i gang med at dele viden og faglige oplevelser på LinkedIn. Du har måske set nogen, der gør det rigtig godt, og er i tvivl om, hvorvidt du kan gøre dem kunsten efter? Du er måske bange for at blive...