83% af nystartede solo-selvstændige føler sig ikke klædt godt nok på.

Dét viste en undersøgelse, vi udførte for nyligt. De nystartede solo-selvstændige udtrykte, at de var usikre og bekymrede omkring hvordan de starter godt op, får kunder, hvad de gør ved sygdom, lange betalingsfrister hos kunderne osv. osv.

At være i et netværk af ligesindede, hvor du kan sparre, men også få fagligt indspark omkring de problemstillinger, der fylder mest, kan gøre hele forskellen for, om du får en god start med din virksomhed – og om du lykkes på den lange bane!

Hér får du direkte adgang til viden og værktøjer samt erfaringer, der gør dig i stand til at udnytte de kilometer, som erfarne selvstændige har i benene. Altsammen med fokus på dig og din forretning.

 

Dette netværk faciliteres af Sigga Birkvad, som er projektleder og coach, og som har udviklet dette forløb særligt målrettet nye solo-selvstændige. 

“Jeg er meget optaget af ”det gode, bæredygtige liv. Samt at formidle dette til virksomheder og privatpersoner. Derfor er dette forløb…. Mere fra Sigga…”

Sigga Birkvad 

Om gruppen

Dette netværk faciliteres af Sigga Birkvad. Tanja Hesselager fra SoloCEO deltager på gruppens første møde, men vil også deltage løbende, når det er relevant. Så du vil få adgang til erfaringer og netværk fra to erfarne solo-selvstændige og vi vil gøre alt for at hjælpe dig godt videre i din nye karriere.

Endelig beskrivelse afventer Sigga.

Deltagelse i netværket vil give dig:

  • Sparring fra ligesindede og et fortroligt fællesskab, når nu du ikke har tætte kolleger i det daglige og det ikke er alt, man kan forvente, at venner og familie kan give kvalificeret sparring på.
  • Kompetencer og konkrete værktøjer der sikrer, at du kommer godt i gang med din forretning og får et arbejds- og privatliv i balance.
  • Challenges, der sikrer at du kommer ud over stepperne (Ja, for du får lektier for;))
  • Faglige events og sociale arrangementer sammen med de andre netværk, der kører i SoloCEO-regi

 

 

Det praktiske og det med prisen

Gruppen mødes 8 gange fordelt over 10 uger, i dejlige lokaler i Storkøbenhavn.

Du tilmelder dig på AldrigAlene@soloceo.dk. Husk at skrive i mailen hvilket netværk, du tilmelder dig, samt dine kontaktoplysninger.

Gruppen er åben for hele landet, SoloCEO skal nok koordinere at der startes grupper op der, hvor der er efterspørgsel.

Det koster XXX per år at deltage i netværket. Betalingen kan deles op i rater, hvis du ønsker det.