Kom ind i et rum, hvor du for én gangs skyld ikke er den dygtigste og mest erfarne..

Rigtig mange erfarne solo-selvstændige lever af at være den dygtigste. Du rådgiver kunder, er mentor for nystartede selvstændige, coacher måske ledere og direktører? I det hele taget øser du ud af din viden og erfaring og er rigtig meget for rigtig mange..

Du har generelt bare rigtig godt styr på din forretning og dig selv som ejer af den.

Men du savner noget mere….

Du savner måske et netværk med ligesindede, der er ligeså erfarne, dygtige og fulde af drive, som du selv er. Du savner at blive rykket, inspireret og skubbet, sådan for alvor.

Dette netværk er for dig. For vi tager dig til Next Level.

Går din forretning godt og er du et menneske med højt drive, så er der måske ikke umiddelbart det store behov for faglige oplæg og netværk om salg, markedsføring eller investering. Alt dét har du styr på. Og du bruger sikkert tid på at dele dine erfaringer ud til andre, der ikke har samme erfaring eller drive, som du selv har. 

Men mange af os savner ligeværdig sparring. At nogen stiller de spørgsmål, som vi ikke kender nogen, der kan stille. Fordi de kender ikke til hvordan det er at være os. De ville aldrig turde. Aldrig få idéerne. Har ikke erfaringerne. 

Det vil dem, der sidder i dette netværk, kunne. Derfor kalder vi netværket Next Level SoloCEO.” 

Tanja Hesselager, founder af SoloCEO og selvstændig konsulent gennem 7 år.

Om gruppen

På første møde vil vi bruge tid på, at I i gruppen lærer hinanden at kende. Det er vigtigt, at vi får etableret et tillidsfuldt rum, så vi for alvor kan udfordre os selv og hinanden. Gruppen vil være en eksklusiv, mindre gruppe, hvor alle medbringer alt, hvad de har. Succes’er såvel som nedture. Du skal være klar på at blive udfordret, rykket og provokeret. Men også støttet og heppet på.

Gruppen bliver faciliteret og der vil også tænkes faglige oplæg ind. Men allermest sker udviklingen i dialogen og samspillet mellem jer. Så jo mere I giver og jo mere, I tager imod; jo mere vil I også rykke jer.

Tanja fra SoloCEO deltager også i netværket. Både som facilitator af netværket, men også som erfaren selvstændig, og vil byde ind på lige fod med jer andre.

Kontakt mellem møder

Gruppen vil få en lukket, virtuel gruppe, så I kan sparre med hinanden mellem møder. Erfaringer viser, at dette også medvirker til at man få gjort alvor af det, man sætter sig for. For så holder I løbende hinanden op på actions. 

 

 

Det praktiske og det med prisen

Gruppen mødes fysisk 5 gange årligt, og er åben for hele landet. Som udgangspunkt mødes vi i København, men er der efterspørgsel, så åbner vi netværk i andre byer.

Det koster 35.000 (????) kr. excl. moms per år at deltage i netværket. Betalingen kan deles op i rater, hvis du ønsker det.

Du tilmelder dig på AldrigAlene@soloceo.dk. Husk at skrive dit telefonnummer i mailen, så vil Tanja fra SoloCEO ringe til dig og aftale nærmere.

Sociale events 

Som medlem af netværket får du også adgang til sociale events arrangeret i SoloCEO-regi. Som solo-selvstændig savner vi også den sociale kontakt, vi kender fra faste kolleger. Så vi planlægger fredagsbar, julefrokost mm. Og i øvrigt også en række faglige events.

 

Hvad får jeg ud af at deltage i netværket?

 

 

 

Sparring fra andre Next Level SoloCEOs

Som medlem af netværket får du adgang til ligesindede og et fortroligt fællesskab, når nu du ikke har tætte kolleger i det daglige og det ikke er alt, man kan forvente, at venner og familie kan give kvalificeret sparring på.

Der vil være krav til deltagerne i netværket, så vi sikrer, at det er erfarne kræfter, du kommer i netværk med, og så vi ved, at I er ligestillede hvad erfaring, indtjening og op- og nedture angår.

Et fortroligt rum

Hvor der både er plads til en en helt åben agenda, men også faglige indspark og helt nye oplevelser, som vil rykke dig og din forretning Next Level.

Vi tager emner op som fx:

  • Talenter
  • Partnerskaber og samarbejdsaftaler
  • Værdibaseret prisstruktur og hvordan du sælger mere – men arbejder mindre
  • Robusthed, trivsel og at leve efter sine værdier

Men agendaen er åben, så outputtet afhænger af gruppen og jeres ambitioner og ærlighed. Og vi skal også nogle gange prøve noget HELT alternativt, bare for at se, hvor dét kan rykke vores forretning.

Faglige og sociale events med de andre netvæk i SoloCEO-regi

Som medlem af netværket får du adgang til faglige events og sociale arrangementer sammen med de andre netværk etableret i SoloCEO-regi.

Vi planlægger både faglige talks og sociale arrangementer som fx. fredagsbar og julefrokost. Så du vil i dén grad også få udvidet dit netværk.