Hvordan får man knækket koden til stærk branding på LinkedIn, så man stadig har sig selv med?

Rigtig mange ved ikke helt, hvordan de skal gribe det an med at komme i gang med at dele viden og faglige oplevelser på LinkedIn. Du har måske set nogen, der gør det rigtig godt, og er i tvivl om, hvorvidt du kan gøre dem kunsten efter? Du er måske bange for at blive ‘for meget’? Du har måske forsøgt dig, men fik ikke rigtigt nogen likes?

Der kan være mange grunde til, at man holder sig tilbage. Med deltagelse i dette netværk får du både viden og værktøjer om, hvordan du kommer i gang, samt en masse do’s and don’ts på LinkedIn. Og du får en fast gruppe at dele overvejelser og ord med. Samtidig vil du blive nudget til at komme videre med netop det, der er din udfordring på LinkedIn.

Dette netværk startes ud med et stærkt oplæg af Leif Carlsen, der står bag Social Selling Company. Leif er LinkedIn ekspert og underviser, skriver bøger, laver podcasts om LinkedIn og social selling (en metode til at sælge via udvikling af relationer, red.) Leif er rigtig dygtig til at tage udgangspunkt i den enkeltes situation, så vi glæder os meget til en masse god viden og værktøjer om branding og salg via LinkedIn. 

 Jeg brænder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe værdifulde relationer gennem brugen af social Selling metodikken. Det handler for mig om at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.”

 Leif Carlsen

Om gruppen

På første møde vil vi starte med et hands-on oplæg fra Leif Carlsen. Leif deler viden og værktøjer omkring LinkedIn, og hvordan du som selvstændig brander dig dér, og bruger LinkedIn som salgskanal.

Efterfølgende koncentrerer vi os om, at I i gruppen lærer hinanden at kende, samt sætter nogle konkrete mål, der skal få jer i gang med, eller gøre jer endnu bedre til, at brande jer på LinkedIn.

Tanja fra SoloCEO vil også løbende deltage i gruppen for at sikre, at I føler, I oplever fremdrift, og så vi kan aftale emnerne for kommende møder.

Deltagelse i netværket vil give dig:

  • Sparring fra ligesindede og et fortroligt fællesskab, når nu du ikke har tætte kolleger i det daglige og det ikke er alt, man kan forvente, at venner og familie kan give kvalificeret sparring på.
  • Nye kompetencer og konkrete værktøjer inden for LinkedIn og personlig branding
  • Challenges, der sikrer at du kommer ud over stepperne (Ja, for du får lektier for;))
  • Faglige events og sociale arrangementer sammen med de andre netværk i SoloCEO-regi

 

 

Det praktiske og det med prisen

Gruppen mødes 4 gange årligt. Som udgangspunkt fysisk, men virtuelt er også muligt, hvis I hellere vil det. Der er også løbende dialog og challenges i jeres virtuelle gruppe. 

Du tilmelder dig på AldrigAlene@soloceo.dk. Husk at skrive i mailen hvilket netværk, du tilmelder dig, samt dine kontaktoplysninger.

Gruppen er åben for hele landet, SoloCEO skal nok koordinere at der startes grupper op der, hvor der er efterspørgsel.

Det koster XXX per år at deltage i netværket. Betalingen kan deles op i rater, hvis du ønsker det.