Kender du følelsen?

 

  • “Jeg synes altså, at salg virker uoverskueligt.”
  • “Jeg kommer ofte til at snooze salgsarbejdet.”
  • “Jeg gruer lidt ved tanken om at sælge mig selv.”
  • “Mit netværk slår ikke til, og jeg har ikke nok salgsmøder i kalenderen.”
  • “Jeg føler lidt, at salg kommer i vejen for mine drømme.”

Så er du langtfra alene. Rigtig mange solo-selvstændige synes at dét med salg er svært og grænseoverskridende. Du ved ikke helt, hvordan du skal gribe det an. Bekymringerne om ikke at kunne sælge nok er en konstant reminder om, at du er alene om ansvaret.

Derfor vil vi her hos SoloCEO sikre, at du får adgang til den rette viden og værktøjer, så du kan komme i gang med din salgsplan, få konkret inspiration til aktiviteter, og adgang til dygtig sparring, der er målrettet netop dig.

Men vi er ikke selv eksperter på salg. Derfor har vi indgået et samarbejde med RED consulting, som vi tidligere har arbejdet sammen med omkring et længerevarende salgsforløb. Reduan, der står bag, er nemlig specialist i at hjælpe solo-selvstændige og iværksættere med at blive bedre og få mere ro omkring salgsprocessen.

Og vi kan måske følges ad? Vi fra SoloCEO skal selv tage kurset lige om lidt, så vi kan øve os sammen..? Følg os på LinkedIn eller Instagram, så kan vi være i dialog.

Om kurset – Salg i øjenhøjde

Du får adgang til 5 online moduler, der tager dig igennem salgsprocessen. Du starter med at blive udfordret på din comfort zone og tages derefter dygtigt i hånden henimod at få udarbejdet en salgsplan for de kommende uger. Du lærer at sælge systematisk og både personligt og digitalt. Kort sagt alt, hvad du har brug for for at komme videre.

Kurset er udviklet af RED consulting, som er eksperter i solo-selvstændige og salg. Bag RED står Reduan Arrahoui, som har undervist og coachet mere end 1800 iværksættere og solo-selvstændige.

Reduan fortæller, at hans kunder går fra at være uvenner med salg (dét kender vi godt!) til at få blod på tanden. Dén oplevelse tror og håber vi, at du også vil få.

 

Hvad koster kurset?

Kurset koster kun 2.950 ex. moms, som du betaler med dit kreditkort. Så snart du har betalt, kan du streame kurset. Du beholder adgangen ubegrænset, så du kan se det så ofte, du har lyst.

Eksklusiv rabatkode

Helt unikt for SoloCEO’s følgere kan du ved at købe kurset få 1 times gratis salgscoaching med Reduan Arrahoui, som står bag kurset. Red er rigtig god til hurtigt at komme ind til kernen af, hvad der skal arbejdes med for netop DIG, så det er virkelig optimalt at binde 1-1 coaching sammen med online kurset. 

Rabatkoden soloceo giver dig en online coaching session (60 min) med i prisen, til en værdi af 1.600 ex. moms. BEMÆRK! Rabatkoden udløser ikke en rabat ved selve købet, men den sikrer dig en online coaching session uden beregning.

Vi har fået hjælp af Reduan til at komme i gang med at sælge, men uden at tænke salg. Red er super god til at gå i øjenhøjde med vores produkt, vores niveau og vores udfordringer, og han kommer med meget konkrete råd til, hvordan vi kan blive bedre.

Vi har nu en plan, et mål og nye værktøjer til at komme videre og erobre verden.

Astrid Dahl

Antropolog og konsulent, Pink Pastinak