SoloCEO Academy

Skab den virksomhed og det liv, du drømmer om, med vores online forløb for kommende og nye solo-selvstændige.

Nyt online forløb: Skab den virksomhed og det liv, du drømmer om

Vil du gerne leve af at sælge din viden? 

Har du svært ved at finde modet til at blive selvstændig?

Er du bange for, at du ikke kan sælge og dermed ikke får opgaver?

Har du  brug for konkret hjælp og værktøjer til at komme i gang med at skabe din forretning?

Så er SoloCEO Academy’s nye online forløb til dig. Forløbet er designet til dig, der enten har været selvstændig i få måneder, eller som overvejer at blive selvstændig.

Med forløbet får du konkrete værktøjer til, hvordan du bedst kommer i gang, så du kan skabe den virksomhed og det liv, du drømmer om.

Konkrete værktøjer til at skabe din drømmevirksomhed

I løbet af dette online forløb får du værktøjer til at skabe en succesfuld forretning som selvstændig.

Vi hjælper dig til at få styr på dit produkt, dine kunder og din markedsføring. Du bliver klogere på, hvordan du skal sælge dig selv og dit produkt, og du får redskaber til at holde roen, også i de perioder, hvor livet som selvstændig er svært eller bekymrende.

Og ikke mindst: Så hjælper forløbet dig til at turde tage springet ud i et liv som soloselvstændig, så du kan skabe det liv, du drømmer om.

Forløbet er klar til dig nu. Skal du med?

Gennem 9 moduler bliver du skarp på:

  • Dit produkt og din elevatortale
  • Dine kunder og hvordan du finder dem
  • Din pris og hvordan du prissætter
  • Valg af samarbejdspartnere
  • Hvordan du sælger
  • Markedsføring og de forskellige kanaler
  • Hvordan du får mod og tro på dig selv og ruster dig til at være “den eneste der er den” i din virksomhed.

  Refleksionsarkene støtter dig i din læring

  Til hvert modul får du et refleksionsark med spørgsmål eller små opgaver. Arkene er designet til at skabe gode refleksioner hos dig inden for emnet, som hjælper dig til at skabe en succesfuld forretning som soloselvstændig. Vi har bygget forløbet sådan op, fordi forskning viser, at der skal noget konkret til efter et kursus eller læringsmodul. På den måde udmønter din deltagelse på forløbet sig i konkrete tiltag og adfærd, som får dig i den ønskede retning.

  Lukket netværksgruppe med andre kursister

  Ligesom med refleksionsarkene skal netværksgruppen hjælpe dig i den retning, du gerne vil. Det kan være en ensom ting at være soloselvstændig. Men det behøver det ikke at være. Vi ved, at det er guld værd at have adgang til et netværk, hvor du kan vende spørgsmål og tvivl med andre, der er i samme situation. I netværksgruppen kan du både sparre med de andre kursister og med Tanja og Louise fra SoloCEO.

  Forløbet bygger på vores og andres erfaringer

  Vi har samlet en masse viden i forløbet, som vi ville ønske, vi selv havde haft, da vi var helt nystartede. Og samtidig er det den viden og de erfaringer, vi oftest bliver spurgt til, når vi mødes med kommende solo-selvstændige.

  Forløbet trækker på alle de erfaringer vi – og selvstændige i vores netværk – har gjort sig, så du får mulighed for at udnytte alle de kilometer, vi har i benene, til din fordel.

  Er det tid til, at du skaber den virksomhed og det liv, du drømmer om?

  Så kom med. Forløbet ligger klar, så du kan komme i gang med det samme. Du bliver derudover tilknyttet en netværksgruppe, hvor du møder andre, som er samme sted med deres forretning, som du er. 

  Med forløbet får du

  • 9 video-moduler med i alt 4 timers værdiskabende indhold
  • Refleksionsark til hvert modul, som støtter dig i at bruge læringen fra modulerne i din egen forretning
  • Adgang til et lukket netværk med ligesindede, som deltager i forløbet samtidig med dig, og som også er nystartede selvstændige eller tæt på at tage springet.

  Hvert modul varer cirka en halv time. De er klippet, så du kan se dem i mindre bidder, alt efter hvad der passer ind i din dagligdag og måden, du foretrækker at lære på.

  Er du i tvivl om forløbet er det rette for dig?

   Forløbet er målrettet helt nye eller kommende solo-selvstændige. Det er især målrettet dig, der er konsulent, freelancer, rådgiver eller som på anden måde sælger din viden.

   Vi vil gerne være sikre på, at du får mest muligt ud af forløbet, og at det skaber stor værdi for dig. Derfor er du meget velkommen til at ringe til os til en uformel snak om forløbet, og hvordan det passer til dig, inden du booker din plads.

   Ring til Tanja på 61688875. Vi glæder os til at høre fra dig!

   Kontakt os

   Skriv eller ring til os, hvis du er interesseret i at høre mere om SoloCEO, vores Academy, har spørgsmål eller er interesseret i et samarbejde.

   +45 6168 8875

   København

   info@soloceo.dk