Pension og forsikring, når man er selvstændig

af | okt 27, 2020 | Forsikring og pension, Vidensbank

Annonce/

Hvorfor er Pension for Selvstændige et godt valg, når du har eget firma? Hvad får man med, når man tegner pension og forsikringer via Pension for Selvstændige? Hvor lavt et beløb kan man nøjes med at indbetale, og så stadig være dækket af forsikringer som fx. Tab af Erhvervsevne og Sundhedsforsikring?

Disse spørgsmål får du svar på i denne video, hvor Tanja fra SoloCEO har besøgt Morten Løgtholt Thomsen, der er chefrådgiver hos Danica og Pension for Selvstændige.

I SoloCEO ligger det os meget på hjerte at støtte selvstændige i et stærkt fundament for virksomheden. At være sikret mod sygdom og tab af erhvervsevne er vigtige dele af dette. Ligeså vigtigt er det at sikre, at du kan beholde din levestandard, når du engang går på pension. Så vi håber, du vil tage et kig på videoen. Har du yderligere spørgsmål, så skriv endelig til os på info@soloceo.dk.

Du finder videoen her.