Podcast: “Omgiv dig med mennesker, der hepper på dig”

af | feb 29, 2020 | Konsulentlivet, Podcasts

I denne episode af Kaffesnak podcasten kan du høre Nanna Hauch fortælle om sin rejse ud i at blive selvstændig, og hvordan hun i bedste pioner-ånd har opdyrket et helt nyt forretningsområde. I dag rådgiver hun privatpersoner og virksomheder om trivsel og social integration ifm. udstationeringer i Danmark og udlandet.

Nanna fortæller bl.a. om det kald, der gør, at hun i dag har skabt en forretning inden for det, hun brænder for, men også om de udfordinger der følger med. Hun deler reflektioner fra sin arbejdsdag, foranderligheden i det at være selvstændig, og hvordan hun helt konkret strukturerer sit arbejdsliv.

Hun giver også sine bedste råd til dig, der selv overvejer at blive selvstændig, som bl.a. handler om at tage ejerskab og omgive sig med de mennesker, der hepper på dig.

Hør podcasten her
Find podcasten i din podcast app på telefonen eller LYT TIL DEN HER.

Du kan læse mere om Nanna på LinkedIn eller på hendes hjemmeside.