Revision og bogholderi

af | jun 14, 2019 | Revision og bogholderi, Vidensbank

Det kan føles uoverskueligt at sætte sig ind i bogholderi og regnskab som selvstændig, med mindre man har en mindre regnskabsuddannelse. Det er dog langt fra umuligt at klare regnskabet selv, og der findes en række værktøjer til regnskab, fakturering mm., som kan hjælpe dig. Derudover kan det være en god ide at finde en revisor, som kan hjælpe dig med årsregnskab og de spørgsmål, der kan dukke op undervejs.

Det er vigtigt at du vælger en revisor, der har den rette viden omkring reglerne for selvstændige. Du kan ende med at brænde fingrene, hvis ikke du har den rette rådgivning, fx i forhold til skatteregler.

Vi har allieret os med en statsautoriseret revisor, der har skrevet nogle indlæg til SoloCEOs læsere. Anders Nielsen er revisor og arbejder hos Christensen Kjæruff, og han har skrevet om opstart af virksomhed her og om skat, regnskab og moms her.