Oprettelse af virksomhed

af | jun 14, 2019 | Oprettelse af virksomhed, Vidensbank

Det er grundlæggende super nemt at oprette virksomhed. Du skal dog være obs på, at der er forskel på, hvordan ejeren hæfter for gæld og kravene til dit regnskab mm. varierer også, afhængigt af den virksomhedstype, du vælger. Læs mere på virksomhedsguiden og tag en dialog med en dygtig revisor, der kan rådgive dit i forhold til din specifikke situation.

Når du har besluttet virksomhedstype og hvad din virksomhed skal hedde, kan du oprette den i løbet af fem minutter på virk.dk.

Næste skridt er at oprette en bankkonto til din virksomhed. Det kan du fx gøre i den bank, hvor du allerede er kunde. Afhængigt af den virksomhedstype, du vælger, vil der være forskel på hvilken type bankkonto, du vil få. Har du fx enkeltmandsvirksomhed, så vil din bankkonto typisk være tilknyttet dit privatengagement i banken. Der vil også være forskel på priserne afhængigt af kontotype og banken. Som med al anden bankforretning kan det betale sig at undersøge priserne i forskellige banker.

Læs mere i dette blogindlæg om, hvordan du kommer godt i gang med din virksomhed.