Logo og hjemmeside

af | jun 14, 2019 | Logo og hjemmeside, Vidensbank

For mange solo-selvstændige kan det give mening at få udviklet et logo og en hjemmeside til virksomheden. Det hjælper dig med at skille dig ud i mængden af andre selvstændige, som tilbyder lignende ydelser.

Vi anbefaler, at du får hjælp af en grafiker til at lave dit logo. Der er mere til et logo end noget tekst og lidt farve – at lave et professionelt logo handler om at omsætte din virksomhed og det, du laver, til noget grafisk. Et logo skal kendetegne din virksomhed og tiltrække opmærksomhed og skabe genkendelighed hos dine kunder. Du kan fx hente hjælp hos en grafiker, som også er solo-selvstændig, og på den måde holde dine udgifter til logoet nede.

På samme måde kan en hjemmeside hjælpe dig til at fremstå seriøs og professionel, så potentielle kunder kan se, at du er etableret og open for business. Du kan fx gå efter en hjemmeside, som blot er et online visitkort, og som på en enkel side beskriver, hvad du tilbyder, hvem du er, og hvordan man kan kontakte dig. Der findes mange gratis løsninger, som du selv kan arbejde i, fx WordPress. Overvej om du vil kaste dig over udfordringen og lave siden selv, eller om du har gavn af at hente hjælp hos professionelle, som kan hjælpe dig med at sætte siden op, designe den så den ser indbydende ud, og få det tekniske setup på plads. 

Læs også artiklen: Hjemmesiden er din digitale identitet – kom godt i gang